Posiew Komisji Edukacyjnej - Chrzanowski, Ignacy (1866-1940) (nakł. Gebethnera i Wolffa, 1923)
Odczyt, wygłoszony dnia 20 października 1923 r.
Keywords: Komisja Edukacji Narodowej - obchody; oświata - historia - Polska - 19-20 w.