Recenzja książki Jarosława Bracha "Internacjonalizacja polskich przedsiębiorstw międzynarodowego drogowego transportu ładunków" - Rymarczyk, Jan (Economics, 2013)
Artykuł zawiera recenzję książki Jarosława Bracha zatytułowanej "Internacjonalizacja polskich przedsiębiorstw międzynarodowego drogowego transportu ładunków"
Ekonomia = Economics, 2013, Nr 4 (25), s. 289-295