Recenzja monografii Marty Wincewicz-Bosy, pt. "Sieci podmiotów gospodarczych w biznesie końskim" - Rymarczyk, Jan (Economics, 2013)
W artykule przedstawiono recenzję książki Marty Wincewicz−Bosy, pt. Sieci podmiotów gospodarczych w biznesie końskim
Ekonomia = Economics, 2013, Nr 3 (24), s. 177-181