Recenzja książki Marzenny Anny Wersy "Systemy innowacyjne we współczesnej gospodarce światowej" - Rymarczyk, Jan (Economics, 2013)
Artykuł zawiera recenzję książki Marzenny Anny Weresy "Systemy innowacyjne we współczesnej gospodarce światowej"
Ekonomia = Economics, 2013, Nr 1 (22), s. 147-149