Działalność Powiatowego Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Poradnictwa Psychologiczno-Pedagogicznego w Górze w latach 2000-2010 : PODN 2000, PCDN 2001-2002, PCDN i PPP 2002-2010 (PCDN i PPP : Góra 2000-2010, 2010)
Dane zamieszczone w publikacji pochodzą ze sprawozdań rocznych przekazywanych do organu nadzorującego - Kuratorium Oświaty we Wrocławiu oraz organu prowadzącego - Starostwa Powiatowego w Górze. Wykorzystano także informacje pochodzące z dokumentacji zgromadzonej w archiwum PCDN i PPP w Górze.
Keywords: poradnictwo psychologiczno-pedagogiczne; Powiatowe Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Poradnictwa Psychologiczno-Pedagogicznego (Góra); 1901-2000; 1989-2000; 2001-; dokonalenie zawodowe; nauczyciele; pomoc psychologiczno-pedagogiczna; poradnie psychologiczno-pedagogiczne; Góra (woj. dolnośląskie); monografia