Własności optyczne kropek kwantowych drugiego rodzaju - Tytus, Marcin (Politechnika Wrocławska, 2011)
Analiza własności optycznych kropek kwantowych drugiego rodzaju wynikających z możliwości wiązania przez te struktury ekscytonów
Keywords: kropki kwantowe drugiego rodzaju; sztuczne atomy; nanostruktury