Zastosowanie metod rozpoznawania w harmonogramowaniu produkcji ze zmiennym strumieniem zamówień - Kujawski, Krzysztof (Politechnika Wrocławska, 2012)
Rozprawa dotyczy harmonogramowania produkcji ze zmiennym strumieniem zamówień w systemach produkcyjnych z przetwarzaniem chemicznym i transportem dźwigowym
Keywords: badania operacyjne; metody rozpoznawania; harmonogramowanie; galwanotechnika