Impakt Dolny Śląsk. Przegląd Think Tanku Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu; nr 1; 2025 (Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2025)
[Impakt Dolny Śląsk jest półrocznikiem Think Tanku Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu funkcjonującego pod tą samą nazwą, adresowanym zarówno do jednostek publicznych, jak i środowiska dolnośląskiego biznesu oraz wszystkich odbiorców zainteresowanych społeczno-gospodarczym rozwojem Dolnego Śląska. Najnowszy numer, pod hasłem „Strategiczne partnerstwo dla rozwoju”, poświęcony jest współpracy Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu z jednostkami samorządowymi Dolnego Śląska.] z zapowiedzi
Impakt Dolny Śląsk. Przegląd Think Tanku Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu; nr 1; 2025
Keywords: samorząd regionalny; rozwój gmin; marketing jednostek terytorialnych; współpraca transgraniczna; uczelniany budżet partycypacyjny