Spis treści [Gospodarka nieruchomościami / red. A. Łakomiak. - Wrocław, 2024] - Łakomiak, Aleksandra. Redakcja (Debiuty Studenckie. Gospodarka nieruchomościami, 2024)
[Zeszyt jest poświęcony aktualnej problematyce związanej z gospodarką nieruchomościami. Publikacja składa się z dziewięciu artykułów, w których poruszono m.in. zagadnienia takie jak: badanie kosztów nieruchomości przez biegłego rewidenta, różnice w opodatkowaniu górnictwa, nieuczciwe praktyki na rynku nieruchomości, efektywność scalania gruntów, rodzaje nieruchomości, spółdzielcze prawo własnościowe oraz użytkowanie wieczyste.] z zapowiedzi
s. 118
Keywords: nieruchomości; podatek od nieruchomości; rynek nieruchomości; zasób nieruchomości; użytkowanie wieczyste