Ocena zastosowania hydroksyapatytu polimerowego w leczeniu wybranych schorzeń stomatologicznych u psów - Misztal-Kunecka Anna (Evaluation of the use of polymeric hydroxyapatite in the treatment of selected dental conditions in dogs, 2024)
W cyklu artykułów składających się na pracę doktorską poddano ocenie zastosowanie hydroksyapatytu polimerowego w przebiegu różnych schorzeń stomatologicznych u psów.
Keywords: pies; ząb; hydroksyapatyt polimerowy