Spis treści [Współczesne wyzwania zarządzania projektami / red. R. Brajer-Marczak, A. Marciszewska, M. Wąsowicz.- Wrocław, 2024] - Brajer-Marczak, Renata. Redakcja; Marciszewska, Anna. Redakcja; Wąsowicz, Marek. Redakcja (Debiuty studenckie. Współczesne wyzwania zarządzania projektami, 2024)
[Zeszyt jest poświęcony aktualnej problematyce związanej z zagadnieniami zarządzania projektami. Publikacja składa się z siedmiu artykułów, w których poruszono takie zagadnienia, jak: wykorzystanie narzędzi sztucznej inteligencji w pracy kierownika projektu, migrację projektów do chmury obliczeniowej, dojrzałość projektową małego przedsiębiorstwa, studenckie zespoły projektowe, aktywność projektową organizacji non-profit oraz znaczenie parametrów i wskaźników finansowych w zarządzaniu projektami. Autorami wszystkich artykułów są studenci Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu.] z zapowiedzi
s. 110
Keywords: zarządzanie projektami; sztuczna inteligencja; dojrzałość projektowa; zespół projektowy; migracja projektów