Kontrola w systemie motywacyjnym przedstawicieli handlowych - Lew, Grzegorz (The Control in Motivation System of Sales Representatives, 2008)
W działach sprzedaży przedsiębiorstw czynnik ludzki odgrywa bardzo ważną rolę, dlatego właściwy sposób motywowania nabiera istotnego znaczenia. W artykule omówiono pojęcie kontroli oraz przedstawiono jej rodzaje. Scharakteryzowano również istotę pracy i motywowanie przedstawicieli handlowych.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2008, Nr 14, s. 241-246