Realizacja celów zrownoważonego rozwoju. Raport za rok 2023. Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu - Drelich-Skulska, Bogusława [Kierownik merytoryczny raportu] (Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 2024)
[Raport poświęcony jest realizacji celów zrównoważonego rozwoju Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu za rok 2023. Dokument przedstawia działania realizowane w Uczelni ze szczególnym uwzględnieniem pięciu wybranych celów, takich jak: jakość edukacji, wzrost gospodarczy i godna praca, innowacyjność, przemysł, infrastruktura, zrównoważone miasta i społeczności oraz działania w dziedzinie klimatu.] z zapowiedzi
s. 67
Keywords: zrównoważony rozwój; uczelnie wyższe; jakość edukacji; wzrost gospodarczy; zrównoważone miasta