Analiza genetycznego podłoża wrodzonej głuchoty psów - Ciechańska Justyna (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2023)
Celem pracy była analiza molekularnego podłoża wrodzonej głuchoty (WG) u psów.
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Keywords: sekwencje mikrosatelitarne; głuchota u psów; PCR; białe umaszczenie