Ekspresja FOXP3 i endosialiny we włókniakach i włókniakomięsakach tkanek miękkich u psów - Marzec-Owczarek Magdalena (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2023)
Badania przeprowadzono na łącznie 71 psich guzach skóry i tkanki podskórnej. Przebadano 31 guzów o typie fibroma oraz 40 guzów o typie fibrosarcoma.
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Keywords: włókniakomięsaki; włókniaki; pies; Foxp3; endosialina