Wpływ wybranych biopreparatów na plonowanie i skład chemiczny owsa nagiego (Avena nuda L.) - Srebniak Magdalena (Effect of selected biofertilizers on yield and chemical composition of naked oats (Avena nuda L.), 2023)
Podstawą przygotowania pracy doktorskiej były trzy doświadczenia wazonowe przeprowadzone w Hali Wegetacyjnej Katedry Żywienia Roślin Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Keywords: owies nagi; biopreparaty; plony; jakość ziarna; wykorzystanie składników