Immobilizacja bakterii anammox na agrowłókninach - Hamal Kamila (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2023)
Głównym celem badań było sprawdzenie możliwości przenoszenia bakterii anammox immobilizowanych na modułach włókninowych pomiędzy reaktorami biologicznymi.
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Keywords: agrowłóknina; anammox; immobilizacja; FISH; PCR