Ocena skuteczności wybranych metod przedoperacyjnego leczenia nowotworów listwy mlecznej u suk - Granosik Barbara (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2023)
W ramach przeprowadzonych badań analizowano parametry morfologiczne i biochemiczne krwi, oraz porównywano zgodność wyników biopsji aspiracyjnej cienkoigłowej z wynikami histopatologicznymi.
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Keywords: nowotwór; pies; listwa mleczna; leczenie