Identyfikacja partnerstwa jako czynnika warunkującego rozwój przedsiębiorstwa społecznego - Frączkiewicz-Wronka, Aldona; Austen-Tynda, Agata; Wronka, Martyna (Partnership as a Factor Conditioning Social Enterprise Development, 2009)
Autorzy przedstawili cele oraz kryteria działania przedsiębiorstwa społecznego. Podkreślili układy partnerskie jako kluczowy czynnik warunkujący rozwój przedsiębiorstwa społecznego. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 49, s. 563-571