Organizacja procesu inkorporacji spółek logistycznych w grupie kapitałowej : analiza przypadku - Czapiewski, Mirosław; Stępniewska, Maria; Jurasz-Kożuchowska, Dorota (Organizing the Incorporating Process of Logistics Companies in the Capital Group : Case Study, 2009)
Autorzy przedstawili praktyczne doświadczenia z realizacji procesu restrukturyzacji podmiotowej, a następnie procesu inkorporacji przedsiębiorstwa działającego w sferze gospodarki morskiej.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 49, s. 529-537