Identyfikacja obszarów i struktury usług outsouringowych zlecanych przez małe i średnie przedsiębiorstwa - Danielak, Wiesław (The Identification of Areas and Structure of Outsourcing Services Subcontracted by Small and Medium Enterprises, 2009)
Celem opracowania była identyfikacja, na podstawie badań empirycznych, obszarów i struktur usług outsoursingowych zlecanych przez małe i średnie przedsiębiorstwa (MŚP). W badaniach uczestniczyło 201 przedsiębiorstw, zlokalizowanych w województwie lubuskim. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 49, s. 400-407