Kierunki zmian w systemach motywowania w sektorze MŚP - Kmiotek, Krystyna (Directions of Changes in the Motivation System in the Medium and Small Enterprises Sector, 2009)
Artykuł ma charakter empiryczny, a jego głównym celem była charakterystyka zmian w systemach motywowania (płacowym i pozapłacowym) w małych i średnich przedsiębiorstw. W opracowaniu oparto się na wynikach badań ankietowych przeprowadzonych od kwietnia do września 2008 roku w 143 przedsiębiorstwach sektora MŚP z południowo-wschodniej Polski. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 49, s. 269-276