Analiza barier wejścia w biznesie internetowym - ujęcie retrospektywne - Moroz, Mirosław (Analysis of Entry Barriers in E-business - the Retrospective Approach, 2009)
Celem artykułu było przedstawienie barier wejścia związanych z uruchamianiem internetowego przedsięwzięcia, jak również wskazanie na ich ewolucję. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 49, s. 164-170