Fuzje i przejęcia jako strategia rozwoju małego i średniego przedsiębiorstwa (studium przypadku Komandor SA - Jeżak, Jan; Piorunowska-Kokoszko, Joanna (Merger and Acquisition as a Growth Strategy for SME (on the Example of Komandor S.A. Group), 2009)
Celem opracowania było przypomnienie założeń procesu fuzji lub przejęcia oraz ich egzemplifikacja w oparciu o stadium przypadku wybranej firmy. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 49, s. 141-148