Podejście Leader jako efektywna metoda pobudzania i finansowania lokalnych inicjatyw rozwoju obszarów wiejskich - Krasucka, Maja (The Leader Approach as an Effective Method of Stimulating and Financing Local Initiative of Rural Areas Development, 2009)
W artykule zaprezentowano ocenę realizacji działań w ramach dotychczasowych inicjatyw Leader w perspektywie dalszego wsparcia finansowego możliwego do wykorzystania w latach 2007-2013. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 46, s. 286-295