Koncepcja klienta wewnętrznego – społeczne problemy praktycznej implementacji - Bugdol, Marek (The International Client Concept-Social Condition of Implementation, 2011)
Artykuł omawia społeczne problemy stosowania koncepcji klienta wewnętrznego. Zwrócono uwagę na warunki, jakie należy spełniać, aby realizować ową koncepcje. Scharakteryzowano różnice między klientami wewnętrznymi a zewnętrznymi oraz wybrane możliwości podejmowania dalszych badań.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 151, s. 64-72
Keywords: klient wewnętrzny; jakość; teorie społeczne