Ocena systemu motywacji projektantów w branży IT - Czerska, Małgorzata; Rutka, Ryszard (Evaluation of the Motivation System of IT Projectionist, 2009)
Celem niniejszego artykułu jest określenie rozbieżności między oczekiwaniami kadry projektantów w branży IT a rzeczywistym funkcjonowaniem systemu motywacji tej kadry. Ma to doprowadzić do zidentyfikowania "luki motywacyjnej" i wskazać na kierunki niezbędnego doskonalenia owego systemu. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 43, s. 105-113