Relacje banków z małymi i średnimi przedsiębiorstwami w świetle badań jakościowych - Rudnik, Marcin (The Relations Between Banks and Small and Medium Enterprises in the Light of Quality Research, 2009)
Artykuł koncentruje się na problematyce relacji banków z małymi i średnimi przedsiębiorstwami. Autor prezentuje wyniki własnych badań jakościowych dotyczących relacji i współpracy banków z małymi i średnimi firmami oraz charakteryzuje koncepcję zarządzania relacjami z klientem. Badania zostały przeprowadzone w grupie piętnastu przedsiębiorstw.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 80, s. 44-58
Keywords: bankowość; sektor MŚP; meraketing relacyjny