Identyfikacja obszarów zastosowania procesów logistycznych w procesie budowy stacjonarnej i mobilnej witryny internetowej w organizacji wirtualnej - Stanejko, Artur (Identi Fication of Logistic Processes Areas Using in the Process of Building a Stationary Stationary and Mobile Website in a Virtual Organization, 2009)
Artykuł prezentuje możliwości wspomagania procesu budowy witryny internetowej procesami logistycznymi w organizacji wirtualnej. Przedstawiono podstawowe elementy procesu budowy tradycyjnych i mobilnych serwisów internetowych. Dokonano identyfikacji procesów wspomagających proces budowy witryny internetowej. Określono główne założenia wspomagania logistycznego procesu budowy witryny internetowej w organizacji wirtualnej.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 82, s. 290-300
Keywords: strona internetowa; mobilna witryna internetowa; proces logistyczny; organizacja wirtualna; zarządzanie projektem