Warunki zarządzania ryzykiem finansowym w przedsiębiorstwie - Szopa, Andrzej (Conditions of Financial Risk Management in an Enterprise, 2009)
Celem opracowania było wskazanie czynników determinujących proces zarządzania ryzykiem finansowym w przedsiębiorstwie. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 778-784