Zewnętrzne bariery wzrostu wartości elektrowni zawodowych w Polsce - Styn, Igor (External Barriers of the Systemic Power Stations Value Growth in Poland, 2009)
Przedmiotem artykułu było wskazanie i próba charakterystyki aktualnie występujących zewnętrznych barier wzrostu wartości elektrowni zawodowych (systemowych) w Polsce. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 769-777