Analiza wybranych metod finansowania nieruchomości / Analysis of Chosen - Kowalczyk, Patrycja (Analysis of Chosen Methods of Financing the Fixed Property, 2009)
Celem artykułu była analiza wybranych metod finansowania nieruchomości na rynku polskim oraz próba określenia perspektyw rozwoju tych metod. (fragment wstępu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 60, s. 203-213