Wykorzystanie controllingu produktu w ramach projektów długoterminowych jako narzędzia decyzji inwestycyjnych - Plewnia, Izabela (Application of Product Controlling in Long-Term Projects as a Tool Supporting Investment-Related Decision, 2009)
W artykule przeanalizowano wpływ systemu controllingu produktu, w ramach projektów długoterminowych, na zarządzanie przedsiębiorstwem. Przedstawiono zarówno funkcje controllingu produktu, jak i projektów długoterminowych, a także omówiono wykorzystanie controllingu produktu w ramach projektów długoterminowych, jako narzędzia decyzji inwestycyjnych. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 625-634