Przyczyny upadłości firm w zależności od fazy kryzysu i rodzaju bankructwa - Korol, Tomasz (Causes of Business Bankruptcy Regarding Phase and Type of Crisis, 2009)
Celem artykułu była analiza przyczyn i rodzajów upadłości firm w zależności od fazy kryzysu i rodzaju bankructwa. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 456-465