Finansowanie projektów innowacyjnych - Kasprzak-Czelej, Anna (Financing of Innovation Projects, 2009)
Celem artykułu jest przedstawienie wyników badań empirycznych dotyczących finansowania projektów, obejmujących etap badań i prac rozwojowych, specyfiki projektów innowacyjnych oraz wynikających stąd problemów w zakresie ich finansowania za pomocą środków ze źródeł zewnętrznych. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 426-435