Zagrożenia dla wyceny spółek związane z prezentacją i wyceną złożonych instrumentów finansowych - Jewartowski, Tomasz; Kałdoński, Michał (Accounting Treatment of Hybrid Contracts - Implications for Firm Valuation, 2009)
Celem opracowania jest określenie zagrożeń dla wyceny spółek związanych z prezentacją i wyceną złożonych instrumentów finansowych, szczególnie w przypadku pierwszej oferty publicznej. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 391-400