Decyzje finansowe przedsiębiorstwa dotyczące polityki produktu i mierniki ich efektywności - Grzegorczyk, Wojciech (The Financial Decisions of Enterprises in the Life Cycle of a Product - Product Policy, 2009)
Artykuł zawiera rozważania o decyzjach marketingowych i finansowych przedsiębiorstwa podejmowanych podczas cyklu życia produktu oraz o miernikach efektywności decyzji marketingowych, które świadczą o istnieniu zależności między strategią marketingową i strategią finansowania. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 287-295