Modele marketing timing w ocenie efektywności inwestycji OFE - Frasyniuk-Pietrzyk, Magdalena (Market Timing Models in Performance Evaluation of Pension Fund Investments, 2009)
Celem niniejszego opracowania jest analiza możliwości wykorzystania modeli marketing timing do oceny działalności inwestycyjnej otwartych funduszy emerytalnych. (fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 48, s. 260-269