Zmiany w systemach wspomagających zarządzanie - wyniki badań - Wroński, Paweł (Changes in Systems of Management - the Results of Study, 2009)
Zmiany zachodzące w przedsiębiorstwach, wymagają od menedżerów podejmowania decyzji w oparciu o istotne informacje na temat działalności gospodarczej. W artykule podsumowano wyniki badań przeprowadzonych w 30 przedsiębiorstwach w 2009 roku. Badania te miały rozpoznać sytuację w zakresie implementacji systemów wspomagania decyzji stosowanych w gospodarce rynkowej, a służących procesowi zarządzania przedsiębiorstwem
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 58, s. 484-491