System motywacyjny pracowników małego przedsiębiorstwa jako instrument controllingu personalnego - Martyniuk, Teresa; Martyniuk-Kwiatkowska, Olga (The Motivation System in a Small Company as an Instrument of the Personal Controlling, 2009)
Celem artykułu była ocena płacowych i pozapłacowych instrumentów systemu motywacji pracowników małego przedsiębiorstwa. (fragment wstępu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 58, s. 271-280