Przydatność ERP w rachunku kosztów działań - Lenart, Anna (The Usefulness of EPR in Activity-Based Costing, 2009)
Celem artykułu było przedstawienie przydatności ERP w rachunku kosztów działań na przykładzie budżetowania kosztów. Ponadto w artykule opisano istotę i znaczenie rachunku kosztów działań w zarządzaniu przedsiębiorstwem. (fragment wstępu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 58, s. 220-227