Dobór informatycznych systemów controllingu operacyjnego w małych i średnich przedsiębiorstwach - Kes, Zdzisław; Nowosielski, Krzysztof (Selection of Computer Systems for Operational Controlling in Small-and Medium-Sized Enterprises, 2009)
Celem artykułu było przybliżenie istoty prowadzonych badań oraz opracowanej metody i narzędzia wspomagającego dobór rozwiązań informatycznych controllingu operacyjnego w małych i średnich przedsiębiorstwach. (fragment wstępu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 58, s. 117-132