Koszty działalności operacyjnej w małych i średnich podmiotach gospodarczych - Kaczmarczyk, Angelika (Costs of Operational Activity in Small and Medium Entities, 2009)
Celem niniejszego artykułu jest próba udzielenia odpowiedzi na pytanie jak ujmowane i prezentowane są koszty działalności operacyjnej w małych i średnich podmiotach gospodarczych.(fragment tekstu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 56, s. 155-159