Koszty personalne w sieci dealerskiej Honda Poland - Gołdysiak, Remigiusz (Personal Costs in Honda Poland Dealer Network, 2009)
Koszty personalne w przedsiębiorstwie zajmujących się sprzedażą samochodów stanowią jedną z najistotniejszych pozycji w rachunku zysków i strat tych podmiotów. Opracowanie przedstawia charakterystykę kosztów personalnych na przykładzie Honda Poland.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 56, s. 141-145