Nowe generacje systemów e-CRM - Małachowski, Andrzej (New Generations of e-CRM Systems, 2009)
Rozwój technologii informacyjno-komunikacyjnych determinuje stałe doskonalenie przez producentów oprogramowania programów aplikacyjnych oferowanych na rynku oprogramowania. Prowadzi to do pojawiania się nowych wersji (generacji) produktów programowych, osadzonych na wydajniejszych i „rozszerzonych” platformach technologicznych, z większymi możliwościami funkcjonalnymi oraz lepszymi walorami użytkowymi. W artykule zaprezentowano najnowsze generacje wybranych systemów klasy e-CRM. Najbardziej zaawansowane technologicznie to produkty klasy open source i systemy dostępne z poziomu przeglądarki internetowej.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 55, s. 227-233
Keywords: technologie informacyjne; e-CRM; open source