Możliwości technologicznego wsparcia procesów decyzyjnych w zakładach opieki zdrowotnej - Chluski, Andrzej (Possibilities of Technological Support of Decision Making Processes in Health Care Units, 2009)
Artykuł omawia wybrane możliwości zastosowania technologii informacyjnych do realizacji procesów decyzyjnych w publicznych i prywatnych zakładach opieki zdrowotnej. Wykorzystywane rozwiązania technologiczne w omawianej branży muszą uwzględniać specyfikę i unikatowość realizacji procesów decyzyjnych zachodzących w małych i średnich zakładach opieki zdrowotnej. Słowa kluczowe: technologie informacyjne, procesy decyzyjne, zakłady opieki zdrowotnej.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 55, s. 41-53
Keywords: bankowość elektroniczna; serwisy bankowości dla klientów indywidualnych; ocena serwisów bankowych