Metody oceny elektronicznych usług bankowych dla klientów indywidualnych w Polsce - Chmielarz, Witold (Evaluation Methods of E-Banking Services for Individual Customers in Poland, 2009)
Dokonano analizy metodyki stosowanej do oceny rozwoju technologii informacyjnej w sektorze elektronicznej bankowości indywidualnej w wybranych bankach działających w Polsce. (fragment artykułu)
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2009; Nr 54, s. 9-26