Struktury sieciowe jako czynnik sukcesu organizacji - Pomykalski, Andrzej (Network Structures as a Business Success Determining Factor, 2010)
Prowadzone rozważania przedstawiają zarządzanie w warunkach struktury sieciowej. W referacie rozważa się sieciowe zarządzanie organizacjami, które zorientowane są na kształtowanie innowacyjności przedsiębiorstwa.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 116, s. 326-333
Keywords: struktury sieciowe; typologia sieci innowacji; sieci innowacji w regionie