Różne badania empiryczne dotyczące zasobów wiedzy : kontekst strategiczny - Krupski, Rafał (Different Empirical Research on Knowledge Resources : Strategic Context, 2010)
W artykule przedstawiono wyniki badań empirycznych nad ważnością zasobów wiedzy na tle innych zasobów w planowaniu strategicznym. Niezależnie od tego zaprezentowano wstępne wyniki badań dotyczące horyzontu planowania wiedzy na tle planowania w kategoriach produktowo-rynkowych.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 94, s. s. 159-166