Metody i techniki szkoleniowe stosowane w bankach - stan i preferencje klientów wewnętrznych (w świetle wyników badań) - Stankiewicz, Janina; Bortnowska, Hanna (Methods and Techniques of Training Used in Banks - Present State and Preferences of "Internal Customers" (in the Light of Empirical Research Results), 2010)
W artykule zaprezentowano wyniki badań empirycznych zrealizowanych w ostatnim kwartale 2008 r. dotyczących m.in. stosowanych i preferowanych przez pracowników metod i technik szkoleniowych w lubuskich oddziałach banków.
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 93, s. 194-203